Ensemble Palo

Ensemble Palo on ammattitaiteilijoista koostuva kollektiivi, joka syntyi ajatuksen palosta yhdistää kulttuuri- ja sosiaalityö. Taiteilijat halusivat viedä taidettaan sinne missä ihmiset ovat, ja missä sitä eniten tarvitaan. Seniorit, ikä-ihmiset ovat Palon ensimmäisen teoksen kohderyhmä. 

Ensemble Palon lähtökohta on se, että rahoitus työskentelyyn haetaan eri tahoilta, ja näin itse esitys voidaan tarjota lahjana kohderyhmälle - ikä-ihmisille, jotka kärsivät suurta vääryyttä edellisen hallituksen leikkausten takia. 

Ensemble Palon Tammi-hanke sai kantaesityksensä Helsinki-päivänä 2018 Kallion kirjastossa.

Olemme keikkaileet kantaesityksen jälkeen aktiivisesti eri palvelutaloissa ja päiväkeskuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.  Vastaanotto Tammi -esitykselle on ollut poikkeuksetta kiittävää ja lämmintä. Keikat ovat antaneet tekijöilleen vähintään yhtä paljon kun yleisölleen.

 

Tammen tie jatkuu 

 

Käpylän juhlistaessa 100-vuotista historiaansa, on Ensemble Palon "Tammi!" -esitys nähtävissä juhlavuoden ohjelmistossa palvelukeskus Käpyrinteessä. Esitys on kaikille avoin, ja siihen on luonnollisesti vapaa pääsy! 

Ajankohta juhlavuosiesityķselle varmistuu pian, seuraa Käpylä 100 -nettisivuja 

T a m m i

Tammi -näytelmä on ikäihmisille suunnattu teatterihanke, jonka tarkoituksena on kohentaa senioreiden henkistä hyvinvointia taiteen avulla. Tammi -näytelmä viedään suoraan palvelutaloihin, palvelukeskuksiin ja erilaisiin senioreiden tapahtumiin sekä kerhoihin.

Tammi -näytelmä pohjautuu ikäihmisille tuttuihin kansansatuihin ja perinnetarinoihin, jotka on dramatisoitu tämän päivän kontekstiin. Tutuista tarinoista on luotu turvallinen ja viihtyisä ilmapiiri. Haluamme myös herättää henkiin nykypäivänä unohduksiin jääneet perinteet. Esityksen läpi punaisena lankana kulkee musiikki. Näytelmä, jossa ei ole väliaikaa, tulee kestämään noin 45 minuuttia.

Ensemble Palo verkkosivut: https://ensemble-palo.webnode.fi/

Juhlavuotta rakentamassa

kapylalogo.gif
KapylanKulttuuriyhdistys_MustKelt_txtill
images.jpeg
nyyrikki_logo-web.jpg
filmlike-logo-dark.png

Yhdessä kaikkien Käpylän järjestöjen ja asukkaiden kanssa.

© 2023 by YOLO.

Proudly created with Wix.com